Φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι - Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 31χρονου οδηγού

Φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι - Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 31χρονου οδηγού

Διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρίσκεται ο 31χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από τροχαίο στο Παραλίμνι, το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουνίου.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ κρίσιμη. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαφάνηκε ότι ο 31χρονος έφερε προστατευτικό κράνος.

 

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 11.40 χθες βράδυ, εντοπίστηκε στην οδό Βρυσουδιών στο Παραλίμνι, κάτω από τη μοτοσικλέτα που φέρεται να οδηγούσε, επισκέπτης ηλικίας 31 ετών.

 

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάσταση του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς, ο 31χρονος φέρει υπαραχνοειδή αιμορραγία εγκεφάλου, θλάση εγκεφάλου, θλάση πνευμόνων καθώς και διάφορα κατάγματα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE