ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ: Η Κύπρος παραμένει σταθερός υποστηρικτής για την προώθηση των σχέσεων μεταξύ ΕΕ και Φιλιππίνων

ΠτΔ: Η Κύπρος παραμένει σταθερός υποστηρικτής για την προώθηση των σχέσεων μεταξύ ΕΕ και Φιλιππίνων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την βούληση της Κύπρου να ενισχύσει περαιτέρω τη διμερή συνεργασία με τις Φιλιππίνες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, μιλώντας σε δεξίωση με την ευκαιρία της 124ης επετείου της Ανεξαρτησίας των Φιλιππίνων, στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος είπε ότι ο σημερινός εορτασμός μας δίνει άλλη μια ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε τις άριστες σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Φιλιππίνων που αναπτύσσονται σταθερά από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων στις 6 Μαρτίου 1980.

«Να είστε επίσης βέβαιοι ότι η Κύπρος παραμένει σταθερός υποστηρικτής για την προώθηση των σχέσεων μεταξύ της ΕΕ και των Φιλιππίνων», είπε ο Πρόεδρος.

Σημείωσε ότι η ενεργός κοινότητα των Φιλιππινέζων στην Κύπρο αποτελεί τη μεγαλύτερη ξένη κοινότητα στο νησί η οποία εμπλουτίζει το πολιτισμικό φάσμα της κυπριακής κοινωνίας.

Κλείνοντας, είπε ότι τόσο η Κυβέρνηση όσο και ο ίδιος προσωπικά «θα στεκόμαστε πάντοτε στο πλευρό σας και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το παν για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι υπήκοοι των Φιλιππίνων την Κύπρο θα τυγχάνουν της στήριξης και της απαραίτητης βοήθειας, ώστε να απολαμβάνουν την κυπριακή φιλοξενία».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top