LIFESTYLE

Πένθος για γνωστή Κύπρια ηθοποιό - Η απώλεια που της στοίχισε

Πένθος για γνωστή Κύπρια ηθοποιό - Η απώλεια που της στοίχισε

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός Μαρία Φιλίππου, για μια απώλεια που της στοίχισε πολύ καθώς έχασε ένα συγγενικό της πρόσωπο και βυθίστηκε στη θλίψη.

Η ηθοποιός έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram και αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τη θεία της.«Όταν ήμουνα μικρή και πήγαινα σχολείο κάναμε οικοκυρικά. Κεντούσαμε, μαγειρεύαμε και μαθαίναμε τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζει ένα κορίτσι. Μας έδωσαν λοιπόν κι ένα πανάκι και κεντήσαμε κάμποσες βελονιές και μετά μας είπαν από κάτω να φτιάξουμε συνδυάζοντας τες ό,τι θέλουμε. Εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω τίποτα και το γέμισα τρυπούλες. Το πήρα λοιπόν στη θεία μου την Ελένη την αδελφή του πατέρα μου, παλιά νοικοκυρά απ’ τις λίγες κι εκείνη κι η αδελφή της η Μαρκέλλα, που όταν νέες ήρθαν από την Αίγυπτο στην Κύπρο όλες μιλούσαν στον Στρόβολο γι’ αυτές.

Πήρε λοιπόν το πανάκι μου “Γιά δε πως τόκαμες βρε Μαρία, φέρτο δω να το σουλουπώσουμε” μου είπε. Κέντησε μια πεταλούδα και τρία γατάκια κι εγώ πήρα Άριστα δέκα. Σήμερα γύρω στις 2:30 τακτοποιώντας τα ατακτοποίητα έπεσα πάνω στο πανάκι, το χάιδεψα και τη θυμήθηκα. Τ’ απόγευμα με πήρε τηλέφωνο ο ξάδελφος μου ο Μίκης και μου είπε ότι η θεία στις 2:30 ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι… Στο καλό θεία μου αγαπημένη. Εκεί πού πας θά ‘χεις την πιο καλή παρέα. Ελαφρύ το χώμα.Όλα θα τα θυμάμαι κι η θύμησή σου πάντα θάναι μες την καρδιά μου. Αριστόδημε, Μίκη, Διονύση και Θέμη Δυνατή Αγκαλιά. Michael Anastasiades» έγραψε η Μαρία Φιλίππου για την απώλεια που είχε.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top