Υπόθεση Αριστοτέλους: «Μπήκε το νερό στο αυλάκι» – Ξεκίνησαν οι πρώτες καταθέσεις στον Αχιλλέα Αιμιλιανίδη

Υπόθεση Αριστοτέλους: «Μπήκε το νερό στο αυλάκι» – Ξεκίνησαν οι πρώτες καταθέσεις στον Αχιλλέα Αιμιλιανίδη

Πολύωρη φαίνεται να ήταν η πρώτη κατάθεση που έδωσε στον ποινικό ανακριτή, κ. Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, κα Άννα Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με σημερινό (1/7) δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, κατάθεση στον ποινικό ανακριτή Αχιλλέα Αιμιλιανίδη έδωσε χθες Πέμπτη (30/6), η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους σε σχέση με την καταγγελία που είχε κάνει από κοινού με την ανώτερη λειτουργό των Φυλακών, κα Αθηνά Δημητρίου, εναντίον ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας. Η κα Δημητρίου έδωσε την πρώτη της κατάθεση προχθές Τετάρτη (29/6).

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμενόταν να καταθέσουν τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους στη βάση των οποίων έγινε η καταγγελία από τους δικηγόρους τους και αφορούσε την επικοινωνία του ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας με βαρυποινίτη. Όπως έχει δηλώσει δημοσίως η κ. Αριστοτέλους, ο αξιωματικός φέρεται να ζητούσε από τον βαρυποινίτη να εξασφαλίσει βίντεο με προσωπικές στιγμές της διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί είχε πληροφορίες ότι θα αναλάμβανε κάποια άλλη θέση. Η κ. Αριστοτέλους δήλωσε ότι τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει και σκοπός ήταν να πληγεί η ίδια και η κ. Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE