Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Στο νοσοκομείο ένα άτομο - Ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Στο νοσοκομείο ένα άτομο - Ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών

Ένας τραυματίας ήταν το αποτέλεσμα, πιθανότατα, συμπλοκής που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μεταξουργείο.

Ένας αλλοδαπός τραυματισμένος από πυροβολισμό έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τους δράστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματίας έχει δεχθεί πυρά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, ενώ οι Αρχές Ασφαλείας θα ερευνήσουν τα αίτια της συμπλοκής, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμη και για το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, ίσως και για ναρκωτικά.

Περισσότερα σε λίγο...

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE