Κατερίνα Στικούδη: «Συνεχίζουμε να μιλάμε για κάτι που δεν έγινε ποτέ, δεν έχουμε κάτι να πούμε»

Κατερίνα Στικούδη: «Συνεχίζουμε να μιλάμε για κάτι που δεν έγινε ποτέ, δεν έχουμε κάτι να πούμε»

Η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά της σχέδια και δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση. Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της στην επιμονή των δημοσιογράφων να μάθουν τους λόγους, για τους οποίους δεν ευδοκίμησε η συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Κατερίνα Στικούδη ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και απάντησε ενοχλημένη: «Έλα τώρα, έλα τώρα, εντάξει. Παρουσιάζουμε τόσο ωραία πράγματα και οι δύο γιατί να συνεχίζουμε να μιλάμε για κάτι που δεν έγινε ποτέ; Δεν έχουμε κάτι να πούμε», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Γιατί συνεχίζετε κάτι που δεν έγινε ποτέ και δεν μιλάμε για ένα σωρό πράγματα που παρουσιάζουμε και οι δύο. Λες και συμβαίνει πρώτη φορά. Σκέψου κι εμείς όπου πηγαίνουμε να το συζητάμε», κατέληξε η Κατερίνα Στικούδη.

Yπήρξαν πληροφορίες, ότι η τραγουδίστρια θα παρουσίαζε ψυχαγωγική εκπομπή μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η ιδέα είχε πάει στον ΑΝΤ1 από εταιρεία παραγωγής, αλλά όπως φαίνεται δεν έπεισε τους υπεύθυνους στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι στο κανάλι είδαν τον πιλότο της εκπομπής, το συζήτησαν και τελικά επέλεξαν ένα άλλο πρότζεκτ, που έκριναν ότι θα είχε μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό.

Παρόλα αυτά η πρόταση δεν έχει ακόμα εγκαταλειφθεί από τις δύο τους, οι οποίες σκέφτονται άλλα κανάλια, τα οποία θα μπορούσαν να δείξουν ενδιαφέρον.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE