LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη: Ποζάρει με το μικροσκοπικό μαγιό της στη Μύκονο - Δείτε φωτογραφία

Αγγελική Ηλιάδη: Ποζάρει με το μικροσκοπικό μαγιό της στη Μύκονο - Δείτε φωτογραφία

Το νησί της Μυκόνου επέλεξε η Αγγελική Ηλιάδη για τις διακοπές της. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στα social media και οι καλοκαιρινές αποδράσεις της δεν αποτελούν εξαίρεση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγγελική Ηλιάδη ανάρτησε ένα βίντεο boomerang, στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της ξαπλωμένη σε ένα σκάφος. Φορώντας ένα μπικίνι σε πετρόλ χρώμα , η Αγγελική Ηλιάδη έδειξε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Δείτε την ανάρτησή της

Υπενθυμίζεται, ότι η τραγουδίστρια συμμετείχε στο ριάλιτι «Φάρμα», όπου και γνώρισε τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο ερωτεύτηκαν και είναι πλέον ζευγάρι. «Από τη στιγμή που η σχέση μας ξεκίνησε από ένα τηλεοπτικό ριάλιτι, θα ήταν χαζό να κρυβόμαστε μετά», είχε επισημάνει σε δηλώσεις της η Αγγελική Ηλιάδη.

 

Η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί ξανά στον σύντροφό της. Μιλώντας στο περιοδικό «You», όπου και είχε αποκαλύψει πως δεν έγινε επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του δεύτερου παιδιού της, Σάββα Γκέντσογλου, γιατί βρήκε αλλού τον έρωτα.

Πιο αναλυτικά, είχε πει: «Με τον Σάββα Γκέντσογλου θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δεν βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό, δεν μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς, δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος, ούτε εγώ. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα γιατί είχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά, δεν προχώρησε αυτό γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη».

 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top