Μεγάλες ουρές Ελληνοκυπρίων στα οδοφράγματα - Πάνε για καύσιμα αλλά και φρούτα σε λαϊκές αγορές

Μεγάλες ουρές Ελληνοκυπρίων στα οδοφράγματα - Πάνε για καύσιμα αλλά και φρούτα σε λαϊκές αγορές

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται στα οδοφράγματα λόγω του υψηλού αριθμού Ελληνοκυπρίων που επισκέπτονται τα κατεχόμενα, γράφει σήμερα η εφημερίδα «Ντιγιαλόγκ».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, οι χαμηλές τιμές καυσίμων και η αύξηση της ισοτιμίας του Ευρώ έναντι της τουρκικής λίρας οδήγησε πολλούς Ελληνοκυπρίους στα κατεχόμενα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές στα οδοφράγματα του Αγίου Δομετίου, του Περγάμου, αλλά και της Δερύνειας.

Τις Πέμπτες, ο αριθμός των διελεύσεων από το οδόφραγμα της Δερύνειας αυξάνεται λόγω της διεξαγωγής λαϊκής αγοράς στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, την οποία προτιμούν οι Ελληνοκύπριοι για να προμηθευθούν φρούτα και λαχανικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE