ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καλό ταξίδι, έφυγες νωρίς» - Συγκινούν τα μηνύματα στο Facebook για τον Σταύρο Παστού

«Καλό ταξίδι, έφυγες νωρίς» - Συγκινούν τα μηνύματα στο Facebook για τον Σταύρο Παστού

Για λόγους οι οποίοι ακόμη να εξακριβωθούν, ο νεαρός Σταύρος Παστού απώλεσε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να προσκρούσει σε μεταλλική πινακίδα που βρισκόταν σε παρακείμενο χωράφι.

Λίγα μέτρα πιο δίπλα βρέθηκε η κατεστραμμένη μηχανή που οδηγούσε.  

«Καλό ταξίδι, έφυγες νωρίς» είναι μερικά από τα σχόλια που έγραψαν φίλοι του Σταύρου Παστού στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά από το θανατηφόρο ατύχημα που του στέρησε την ζωή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι λίγες ημέρες προηγουμένως, στις 3 Ιουλίου, είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία με τη μοτοσικλέτα του, που είχαν σχολιάσει και φίλοι του. Μάλιστα ένας απ΄ αυτούς τον είχε ρωτήσει «πότε εννά πάμε περίπατο», με τον Σταύρο να απαντά «όποτε θέλεις φιλούι μου». Αυτός ο «περίπατος» με τη μηχανή όμως μάλλον δεν θα γίνει…

Αν και όπως σημειώσαμε, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στον χαμό του Σταύρου Παστού, εντούτοις το μόνο βέβαιο είναι η άσφαλτος συνεχίζει να βάφεται με νεανικό αίμα.

Λίγο οι απροσεξίες, λίγο η υπερβολική ταχύτητα και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης φέρνουν το ένα θανατηφόρο ατύχημα μετά το άλλο.

Νεαρά άτομα (κυρίως), τα οποία για μία τρέλα της στιγμής αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο και παίρνουν τον δρόμο τον αγίων χωρίς να μπορέσουν να γνωρίσουν και να χαρούν την ζωή τους.      

Οι  οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί και να έχουν τα μάτια τους 14 ούτως ώστε να αποφεύγονται αυτά τα ατυχήματα που αφήνουν πίσω τους συγγενείς και φίλους με ένα παράπονο και με ένα «γιατί».

Τα πρόσωπα που θα αφήσουμε πίσω μας, θα τα βουλιάξουμε μέσα στην μιζέρια και θα είναι σαν να ζουν την ζωή τους χωρίς να την ζουν.

Την ζωή πού έχουμε πρέπει να την ζούμε με το καλύτερο τρόπο γιατί είναι ένα δώρο και δεν πρέπει να την δοκιμάζουμε και να την βάζουμε σε κίνδυνο.

 Προσοχή λοιπόν στους δρόμους , μην χαραμίσετε τα όνειρα σας και μην κόψετε την χαρά των δικό σας ανθρώπων. Δεν αξίζει.

 

Αντώνης Κέστας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top