Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στην Πάφο - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στην Πάφο - Δείτε φωτογραφία

Τα στοιχεία και φωτογραφία 17χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στην Πάφο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Jeremie Opango Omelola, ημερομηνία γέννησης 13/04/2005, από το Κονγκό, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στις 29 Ιουλίου, 2022, ελλείπει από τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, 2022.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά, σγουρά, μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας επιβεβαιώνει, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, τη βούληση για τριμερή συνάντηση ΥΠΕΞ Ελλάδας – Συρίας – Κύπρου τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της 80ής Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των ΗE στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE