ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δίκη παραπέμφθηκε γυναίκα για προσβολή του Τατάρ

Σε δίκη παραπέμφθηκε γυναίκα για προσβολή του Τατάρ

Σε δίκη παραπέμφθηκε η Τουρκοκύπρια Γιουντούμ Μισιόν με την αιτιολογία ότι πρόσβαλε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη με ανάρτηση στα ΜΚΔ, με την οποία σχολίασε φωτογραφία του Ερσίν Τατάρ να γελά ενώ επέβαινε στο ελικόπτερο για να περιοδεύσει τις πληγείσες από πυρκαγιά περιοχές, τον περασμένο Ιούνιο, στην Καντάρα. Συνοδευόταν από τον Τούρκο Αντιπρόεδρο, Φουάτ Οκτάι και τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Αβρούπα που αναφέρεται στο θέμα σήμερα γράφει ότι στην ανάρτησή της στις 23 Ιουνίου 2022, η Μισιόν ανέφερε τα εξής: «Μασκαράδες!!! Ήρθε ο μεγάλος του αδελφός!!! Είναι πολύ ευτυχισμένος. Τι θα γίνει και αν καεί η χώρα!!!».

Σύμφωνα με ένορκη κατάθεση του «αστυνομικού» Αϊκούτ Οζκάν στο «δικαστήριο» χθες, ο κ. Τατάρ υπέβαλε παράπονο κατά της κατηγορούμενης στις 24 Ιουνίου υποστηρίζοντας ότι με την ανάρτηση υβρίζεται η «προεδρία της τδβκ». Στις 27 Ιουνίου η κατηγορούμενη κλήθηκε στην «αστυνομία» της κατεχόμενης Λευκωσίας και δήλωσε προφορικώς ότι δεν περιείχε ύβρεις η εν λόγω ανάρτησή της. Η ανάρτηση εστάλη σε καθηγητές γλωσσολογίας και λογοτεχνίας στο «πανεπιστήμιο» εγγύς Ανατολή και «διεθνές πανεπιστήμιο», οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η ανάρτηση στοχοποιεί τον Ερσίν Τατάρ, προσβάλλει, παρενοχλεί και προκαλεί.

Η «δικαστής» αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την δίκη η Μισιόν με έναν εγγυητή και 30 χιλιάδες τουρκικές λίρες εγγύηση.

Σε χθεσινή της ανάρτηση στα ΜΚΔ, η Μισιόν έγραψε: «Μετά από παράπονο το προέδρου Τατάρ, σήμερα μου έχουν επιβάλει εγγύηση. Να ξέρετε ότι δεν θα μπορέσετε να μας ξεριζώσετε από αυτά τα χώματα. Όποια και αν είναι η τακτική σας, είτε σας αρέσει είτε όχι, δεν θα πάψω ποτέ να σας χτυπώ κατάμουτρα τα λάθη σας, να σας επικρίνω και να αγωνίζομαι […]»

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top