Πήρε δύο μαχαίρια και του επιτέθηκε μετά από συζήτηση για τα οικονομικά τους – Στο νοσοκομείο 28χρονος

Πήρε δύο μαχαίρια και του επιτέθηκε μετά από συζήτηση για τα οικονομικά τους – Στο νοσοκομείο 28χρονος

Χειροπέδες σε άνδρα, ηλικίας 46 ετών, πέρασε η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 28χρονο συγκάτοικο του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ λήφθηκε κλήση, η οποία ενημέρωνε πως άνδρας ηλικίας 28 ετών μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με τραύμα στον αντίχειρα από μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, στα οποία ο 28χρονος ανέφερε πως ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, με τον 46χρονο συγκάτοικό του και ενώ συζητούσαν για τα οικονομικά τους, ο 46χρονος πήγε στην κουζίνα και επέστρεψε με δύο μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 28χρονο στο χέρι.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ενώ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έλαβε εξιτήριο.

Ο 46χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE