Κρήτη: Κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου – Πανικός σε πτήση

Κρήτη: Κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου – Πανικός σε πτήση

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο 49χρονος Πολωνός συνελήφθη.

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση στο Ηράκλειο καθώς συνελήφθη ένας 49χρονος Πολωνός που κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Η πτήση από το αεροδρόμιο του Γκντανσκ της Πολωνίας, προς Ηράκλειο κυλούσε ομαλά, σύμφωνα με το ekriti, μέχρι που ξαφνικά άρχισε να χτυπά ο συναγερμός, προκαλώντας εύλογο πανικό στους επιβάτες.
Οπως αποδείχθηκε ο 49χρονος δεν μπορούσε να «παλέψει» τη λαχτάρα του για τσιγάρο, και αποφάσισε να καπνίσει μέσα στην τουλέτα του αεροπλάνου το οποίο μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», ο Πολωνός συνελήφθη για επικίνδυνη παρέμβαση στη συγκοινωνία και διασάλευση της τάξης.

Πηγη: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE