ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστοί δρόμοι λόγω εργασιών - Δείτε αναλυτικά και αποφύγετε την ταλαιπωρία

Κλειστοί δρόμοι λόγω εργασιών - Δείτε αναλυτικά και αποφύγετε την ταλαιπωρία

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων οδικού φωτισμού στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, ανακοινώνουν ότι την Τρίτη, 9/8/2022 μεταξύ των ωρών 06:00 - 14:00,στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων οδικού φωτισμού.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του Παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού με το σύστημα κινητού εργοταξίου στη μία κατεύθυνση μόνο και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω της λωρίδας βραδείας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες καθαρισμού των κεντρικών νησίδων σε λεωφόρους στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 11/8/2022 - 23/9/2022, μεταξύ των ωρών 08:30 - 17:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας,στις λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού, Γιάννου Κρανιδιώτη, Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, Λεμεσού, Γεωργίου Χριστοδουλίδη και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα και από τις δύο κατευθύνσεις και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουνLIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top