Εμπρησμός οχήματος: Έγραψαν με σπρέι στον τοίχο της οικίας του ιδιοκτήτη – Άφησαν προειδοποιητικό μήνυμα οι δράστες

Εμπρησμός οχήματος: Έγραψαν με σπρέι στον τοίχο της οικίας του ιδιοκτήτη – Άφησαν προειδοποιητικό μήνυμα οι δράστες

Σε 73χρονο ανήκει το αυτοκίνητο που πυρπόλησαν τα ξημερώματα στις Κιβίδες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενημερώθηκαν για φωτιά σε όχημα στις 3:20 τα ξημερώματα στο χωριό Κιβίδες, της επαρχίας Λεμεσού.

Οι δράστες εκτός από τον εμπρησμό στο όχημα έγραψαν ένα προειδοποιητικό μήνυμα προς τον 73χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος στην περίφραξη της οικίας που βρισκόταν εκεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην περίφραξη της οικίας του 73χρονου, κατά τις πρωινές έρευνες των μελών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, εντοπίστηκε μήνυμα το οποίο αφορούσε κάποιες διαφορές που είχαν οι δράστες με τον ιδιοκτήτη.

Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ οι φλόγες επεκτάθηκαν και στην οικία.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ μετά από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι τέθηκε κακόβουλα.

Η σκηνή τελεί υπό φρούρηση και οι εξετάσεις των αρχών συνεχίζονται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE