ΗΠΑ: Σύγκρουση δύο αεροσκαφών σε αεροδρόμιο της Καλιφόρνιας – Τρεις οι νεκροί

ΗΠΑ: Σύγκρουση δύο αεροσκαφών σε αεροδρόμιο της Καλιφόρνιας – Τρεις οι νεκροί

Δυο μικρά αεροσκάφη συγκρούστηκαν χθες Πέμπτη πάνω από αεροδρόμιο της Καλιφόρνιας, ανακοίνωσαν οι αρχές, κάνοντας λόγο για τρεις νεκρούς.

Σύμφωνα με την αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA), δύο άνθρωποι επέβαιναν σε Cessna 340 κι ένας τρίτος σε Cessna 152 όταν συγκρούστηκαν.

Τα δύο μικρά αεροσκάφη «ενεπλάκησαν σε σύγκρουση καθώς οι πιλότοι τους βρίσκονταν στο τελικό στάδιο της προσέγγισης στο δημοτικό αεροδρόμιο της Ουότσονβιλ», μικρής εγκατάστασης περίπου 120 χιλιόμετρα νότια από το Σαν Φρανσίσκο, εξήγησε η FAA.

Η δημοτική αρχή της Ουότσονβιλ έκανε λόγο μέσω Twitter για δυστύχημα με «νεκρούς», χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Η FAA διαβεβαίωσε πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στο έδαφος.

Την έρευνα για το δυστύχημα θα διενεργήσει η αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας των μεταφορών (NTSB).

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE