Λεγόμενο δικαστήριο καταδίκασε την αυθαίρετη ανέγερση υποστατικών στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο

Λεγόμενο δικαστήριο καταδίκασε την αυθαίρετη ανέγερση υποστατικών στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο

Δικαστήριο στα κατεχόμενα με απόφαση του καταδίκασε την παράνομη και αυθαίρετη ανέγερση υποστατικών στην περιοχή “Χρυσή αμμουδιά” στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο.

Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της τ/κ εφημερίδας «Γενί Ντουζέν», με τίτλο “Καταδίκη στα αυθαίρετα υποστατικά”, ο δικαστής στην απόφαση του είπε ότι οι Μπουρχάν Καλίν και Γκιουλτεκίν Ερντογάν, χωρίς να έχουν την απαραίτητη άδεια και έγκριση από τα λεγόμενα τμήματα περιβάλλοντος και αρχαιολογίας προχώρησαν στην ανέγερση υποστατικών στην προστατευόμενη από περιβαλλοντικής αλλά αρχαιολογικής σημασίας περιοχή στην “χρυσή αμμουδιά” στο Ριζοκάρπασο.

Οι δύο εργολάβοι έκτισαν στην περιοχή 22 μπάγκαλοους, δύο εστιατόρια και χώρους με ντους και τουαλέτες με την προοπτική της τουριστικής ανέλιξης της περιοχής.

Το λεγόμενο δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφαση του την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE