ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΒΕΑ: Σημαντική η μαρίνα Αγ. Νάπας

ΕΒΕΑ: Σημαντική η μαρίνα Αγ. Νάπας

Τη μεγάλη σημασία που έχει για την επαρχία Αμμοχώστου το μεγαλεπήβολο έργο ανέγερσης της μαρίνας Αγίας Νάπας, σημείωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου Γιώργος Μαυρουδής κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΕΒΕ Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο κ. Μαυρουδής, που ήταν ο κύριος ομιλητής στη Συνέλευση, παρουσίασε τις θέσεις του Επιμελητηρίου τόσο για την οικονομία, όσο και για την ανάπτυξη της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Έκανε ειδική αναφορά στις εξελίξεις στο Κυπριακό, σε συνάρτηση με το θέμα της επιστροφής της Αμμοχώστου και τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει για την επαρχία και την οικονομία του τόπου γενικότερα η υλοποίηση του μεγάλου έργου της μαρίνας Αγίας Νάπας, για το οποίο το ΕΒΕΑ διαδραμάτισε πρωτεύοντα ρόλο».

Στη συνέλευση απηύθυναν επίσης χαιρετισμούς «ο  Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου Σίμος Ιωάννου, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ  Φειδίας Πηλείδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τουρκοκυπριακού Επιμελητηρίου Φίκρι Τόρος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «στη Συνέλευση, το ΕΒΕ Αμμοχώστου τίμησε τους Βάσο Χατζηθεοδοσίου, Ανδρέα Επιφανίου και Μάρω Παπαλεοντίου για τις πολύχρονες υπηρεσίες και προσφορά τους στην ανάπτυξη του Επιμελητηρίου».

Ακολούθησε «από τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου Σωκράτη Στρατή παρουσίαση της δικοινοτικής μελέτης “Hands on Famagusta”, η οποία περιλαμβάνει τη χαρτογράφηση της Αμμοχώστου και τη διαδραστική ιστοσελίδα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top