LIFESTYLE

House of the Dragon: Τι να περιμένετε τις επόμενες εβδομάδες - Δείτε το promo βίντεο

House of the Dragon: Τι να περιμένετε τις επόμενες εβδομάδες - Δείτε το promo βίντεο

Μετά το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της σειράς House of the Dragon, το HBO κυκλοφόρησε ένα promo βίντεο που αφορά στα υπόλοιπα εννέα επεισόδια της prequel σειράς του Game of Thrones. Το βίντεο μας δίνει μια προεπισκόπηση του τι να περιμένουμε, τονίζοντας τον στόχο της Rhaenyra να ανέβει στον Σιδερένιο Θρόνο και τις δυνάμεις που προσπαθούν να το εμποδίσουν να συμβεί.

Η σειρά έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει την επόμενη Κυριακή, 28 Αυγούστου. Το δεύτερο επεισόδιο έχει τον τίτλο “Rogue Prince”, το οποίο σκηνοθετεί ο Greg Yaitanes σε σενάριο του Ryan Condal.

Δείτε το promo βίντεο του House of the Dragon

Βασισμένο στο Fire & Blood του George RR Martin, το House of the Dragon εξιστορεί την άνοδο και την πτώση των Targaryens, οι οποίοι είναι η μόνη οικογένεια dragonlords που επέζησε από το Doom of Valyria. Διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα της βραβευμένης σειράς Game of Thrones, το τελευταίο επεισόδιο της οποίας προβλήθηκε πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Milly Alcock, Emily Carey, Graham McTavish, Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Matthew Needham, Bill Patterson, Gavin Spokes, Wil Johnson, John Macmillan, Savannah Steyn και Theo Nate.

Το House of the Dragon προέρχεται από τον George RR Martin, τον Ryan Condal και τον σκηνοθέτη του Game of Thrones Miguel Sapochnik, με τον Condal και τον Sapochnik να υπηρετούν και ως showrunner. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Martin, Sapochnik, Condal, Vince Gerardis και Sara Lee Hess.

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top