ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τι υστερεί ο Βλαδίμηρος από αυτούς»; Πρόεδρε ακούς;

«Τι υστερεί ο Βλαδίμηρος από αυτούς»; Πρόεδρε ακούς;

Έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητώντας όπως του παραχωρηθεί αναβολή στράτευσης, προκειμένου «να αποφευχθεί η καταστροφή της καριέρας του στην Formula 3», απευθύνει ο 18χρονος Βλαδίμηρος Τζιωρτζής.

«Δεν ζητάω απαλλαγή από τις υποχρεώσεις μου έναντι της πατρίδας. Είμαι διαθέσιμος να εκπληρώσω τη στρατιωτική μου θητεία. Το μόνο που θέλω είναι μια διευκόλυνση ώστε να μην πάνε χαμένοι οι κόποι και οι θυσίες που έκανα έως τώρα» δηλώνει από τη Ρωσία Βλαδίμηρος Τζιωρτζής.

Ο 18χρονος πιλότος βρίσκεται στο Σμολένσκ της Ρωσίας και προετοιμάζεται για τον τρίτο αγώνα της χρονιάς στην Formula Masters (Russia), όπου βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης.

«Στην απευκταία περίπτωση που δεν εισακουστεί η έκκλησή μου, δεν έχω άλλη επιλογή από το να καταταγώ στον στρατό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καριέρα μου», αναφέρει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής σύμφωνα με ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του αθλητή Γιώργος Τσέλεπος λέει: «προκαλώ τον Υπουργό Άμυνας κ. Φωκαΐδη, να μας κοινοποιήσει τη λίστα με τους αθλητές που έτυχαν του ευεργετήματος της αναστολής και να μας εξηγήσει σε τι υστερεί ο Βλαδίμηρος από αυτούς».

Παράλληλα ο κ. Τσέλεπος τονίζει πως «πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις οικονομικές συνέπειες καθώς ο Βλαδίμηρος έχει συμβόλαιο, με ομάδα που επενδύει στο ταλέντο του και ενδέχεται να κινηθεί νομικά για αποζημιώσεις ύψους έως και 500.000 ευρώ, εάν αυτό δεν τηρηθεί».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top