ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκκληση της Αστυνομίας για εντοπισμό του σκύλου που επιτέθηκε στον 8χρονο - Χτενίζουν την περιοχή

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκκληση της Αστυνομίας για εντοπισμό του σκύλου που επιτέθηκε στον 8χρονο - Χτενίζουν την περιοχή

Συνχίζονται οι έρευνες για τον τραυματισμό του 8χρονου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από σκύλο το πρωί της Τρίτης στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, διενεργούνται έρευνες στις περιοχές Αγίου Ιωάννη και Ομονοίας στη Λεμεσό με σκοπό τον ετνοπισμό του.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, ο σκύλος είναι επιθετικός και καλούνται οι πολίτες, σε περίπτωση που τον εντοπίσουν να ενημερώσουν άμεσα την Αστυνομία.

Σύμφωνα με περιγραφή του, είναι πιθανόν ράτσας Ροτβάιλερ , χρώματος καφέ με μαύρο και σύμφωνα με μαρτυρία, έχει αίματα στο κεφάλι και στο σώμα του.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για αγοράκι 8 ετών από τη Ρουμανία το οποίο αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου βρίσκεται διασωληνωμένος.

Ο σκύλος που επιτέθηκε στο 8χρονο αγοράκι φαίνεται να ήταν αδέσποτος, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ομονοίας, όταν το παιδάκι φαίνεται να επισκέφθηκε χώρο όπου φιλοξενούνται σκυλιά και κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες φαίνεται να του επιτέθηκε και να τον τραυμάτισε το κεφάλι.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top