Αγοράκι 8 ετών το παιδάκι που τραυματίστηκε από σκύλο στη Λεμεσό - Διασωληνωμένος στο Μακάρειο

Αγοράκι 8 ετών το παιδάκι που τραυματίστηκε από σκύλο στη Λεμεσό - Διασωληνωμένος στο Μακάρειο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το παιδάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο στη Λεμεσό, το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πρόκειται για αγοράκι 8 ετών από τη Ρουμανία το οποίο αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου βρίσκεται διασωληνωμένος.

Ο σκύλος που επιτέθηκε στο 8χρονο αγοράκι φαίνεται να ήταν αδέσποτος, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ομονοίας, όταν το παιδάκι φαίνεται να επισκέφθηκε χώρο όπου φιλοξενούνται σκυλιά και κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες φαίνεται να του επιτέθηκε και να τον τραυμάτισε το κεφάλι.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE