ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή θα συμμετάσχει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

Σε συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή θα συμμετάσχει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, αναχωρεί σήμερα (07/09) το βράδυ για την Αθήνα, για να συμμετάσχει στο ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομάδας Δημοσίου Δικαίου (EGPL).

Το Συνέδριο με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Δημόσιο Δίκαιο: Προσκλήσεις, πολιτικές, μελλοντικές προοπτικές», θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO), στα Λεγραινά Σουνίου.

Tην Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα προεδρεύσει της πρώτης συνόδου του Συνεδρίου, η οποία φέρει τον τίτλο «Κλιματική Αλλαγή: Νέες προκλήσεις στο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό δημόσιο δίκαιο».

Σημειώνεται ότι, από την ίδρυσή της, η Ευρωπαϊκή Ομάδα Δημοσίου Δικαίου, η οποία αποτελεί το Ευρωπαϊκό Επιστημονικό Συμβούλιο του EPLO, διοργανώνει ετήσια συνέδρια όπου τα μέλη της παρουσιάζουν και συζητούν τις εκθέσεις τους γύρω από θέματα που αφορά την ανάπτυξη του ευρωπαϊκού δημοσίου δικαίου. Οι εκθέσεις αυτές δημοσιεύονται στο "European Review of Public Law".

H Ευρωπαϊκή Ομάδα Δημοσίου Δικαίου, έχει καθιερωθεί ως μία ιδιαίτερα καινοτόμος νομική ένωση της Ευρώπης και ως η κορυφαία διεθνώς δεξαμενή γνώσης στον τομέα του Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου. Αποτελείται από ένα δίκτυο Καθηγητών Δημοσίου Δικαίου, Ανωτάτων Δικαστών και Νομικών οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε δεκάδες Πανεπιστήμια, Ανώτατα Δικαστήρια, Δημόσιους Οργανισμούς και άλλες Αρχές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

365 ημέρες τον χρόνο στην στάνη και το άρμεγμα – Κύπρια άφησε την δουλειά της για να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία

«Αβέρτα» υπερωρίες οι Κύπριοι εργαζόμενοι – 1 στους 10 δουλεύουν πάνω από 49 ώρες την εβδομάδα

Δάκρυα χαράς στο J2US: Η επί σκηνής πρόταση γάμου - Δείτε βίντεο

Είχαν Άγιο - Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα στον αυτοκινητόδρομο – Πρόλαβαν να εξέλθουν τρία πρόσωπα

Νυκτοβάτες φαίνεται να έβαλαν φωτιά στον ιππόδρομο Λευκωσίας

Σοφία Χατζηπαντελή: «Ρίχνει» το instagram ποζάροντας ημίγυμνη για... τα γενέθλιά τηςΑνάλυση – Ευρωεκλογές: Οι δημοσκοπήσεις και ο πανικός των παραδοσιακών κομμάτων για την άνοδο του ΕΛΑΜ - Ο άγνωστος «Χ»

Ανάλυση – Ευρωεκλογές: Οι δημοσκοπήσεις και ο πανικός των παραδοσιακών κομμάτων για την άνοδο του ΕΛΑΜ - Ο άγνωστος «Χ»

Μόλις 14 ημέρες πριν από τις πολλαπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου και το πολιτικό σκηνικό πήρε φωτιά με αλληλοκατηγορίες κομμάτων και χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top