ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λάρνακα 14χρονη - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λάρνακα 14χρονη - Δείτε φωτογραφία

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία της 14χρονης Λάουρα Τοκάροβα (Laura Tokarova), ημερομηνία γέννησης 21/07/2008, από Σλοβακία, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λάρνακα, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, 2022, η 14χρονη ελλείπει από η ώρα 1.50π.μ., του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, 2022. Αυτή περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, γκρίζα ζακέτα και αθλητικά παπούτσια χρώματος μαύρου με άσπρο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Δείτε φωτογραφία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top