ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σκοτώθηκαν» στη Λάρνακα για κάτι που είχε γίνει πριν από τρία χρόνια!

«Σκοτώθηκαν» στη Λάρνακα για κάτι που είχε γίνει πριν από τρία χρόνια!

Ο καβγάς που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11/07) μεταξύ τριών ατόμων (34χρονος, 35χρονος και 37χρονος) από το Κίτι, τη Δρομολαξιά και τη Λάρνακα, όσο κι αν φαίνεται παράξενο, είχε ως αιτία κάτι που έγινε πριν από τρία χρόνια!!!

Οι τρεις είχαν διαφορές μεταξύ τους για κάτι που είχε γίνει προ τριετίας και όταν συναντήθηκαν τυχαία στον χώρο στάθμευσης παραλιακού καφεστιατορίου λογομάχησαν έντονα. Τα αίματα άναψαν…

Ο ένας πήρε λιβέρι από το αυτοκίνητό του και άρχισε να κτυπά τους άλλους δυο. Τελικά ο θύτης μετατράπηκε θύμα όταν αυτοί στους οποίους επιτέθηκε του απέσπασαν το λιβέρι. Αμέσως εισήλθε στο αυτοκίνητό του για να διαφύγει…

Οι άλλοι δυο, όμως, του έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του, το οποίο προκάλεσε ζημιές σε άλλα οχήματα και μοτοσικλέτες στην προσπάθειά του να διαφύγει και να… αποφύγει το μένος των ατόμων που επιτέθηκε.

Τελικά, σύμφωνα με τον συνάδελφο Βάσο Βάσου («Πολίτης») ο οδηγός διέφυγε, ενώ οι άλλοι δυο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου για νοσηλεία και προληπτικούς λόγους.

Και οι τρεις θα κατηγορηθούν γραπτώς και θα κλητευθούν αργότερα ενώπιον του δικαστηρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top