ΠΑΡΑ-THEMA

Από τα στούντιο του ΣΚΑΪ στην Ελλάδα ο Χριστοδουλίδης στο Debate του Sigma - Θα τα «λένε» μέσω... παραθύρου

Από τα στούντιο του ΣΚΑΪ στην Ελλάδα ο Χριστοδουλίδης στο Debate του Sigma - Θα τα  «λένε» μέσω... παραθύρου

Μία... εναλλακτική τηλεμαχία θα παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές, από μέσα από τη συχνότητα του Sigma.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν θα καθίσει δίπλα στον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Αχιλλέα Δημητριάδη, αφού βρίσκεται στην Αθήνα για σημαντικές συναντήσεις. Έτσι, θα βρεθεί από τις 21:00 σε στούντιο που παραχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και θα συμμετέχει στην τηλεμαχία από... απόσταση. 

Και μπορεί η συμφωνία για το πρώτο debate σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό να "σφραγίστηκε" πριν από αρκετό καιρό, όμως, η συνάντηση του υποψήφιου Προέδρου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, άλλαξε τα δεδομένα. 

Θυμίζουμε πως o Νίκος Χριστοδουλίδης αναχώρησε για την Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει σημαντικές επαφές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Υπουργούς και την πολιτική ηγεσία του τόπου.

Η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:00, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, καθώς επίσης τον Δήμαρχο Αθηνών κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, θα πραγματοποιήσει επίσης μεταξύ άλλων, συναντήσεις με οργανώσεις Κυπρίων Ελλάδας, καθώς και με την Πανελλήνια Επιτροπή Αγνοουμένων, ενώ θα παραστεί και θα μιλήσει σε συγκέντρωση Κυπρίων που διαμένουν στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, θα παραχωρήσει επίσης συνεντεύξεις σε Ελλαδικά ΜΜΕ και θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη το βράδυ.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top