ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεβε ανενόχλητος χρήματα και χρυσαφικά από τουρίστες - Φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

Έκλεβε ανενόχλητος χρήματα και χρυσαφικά από τουρίστες - Φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

Αχθοφόρος τουριστικού συγκροτήματος στην Πάφο συνελήφθη από την αστυνομία σε σχέση με υπό διερεύνηση υποθέσεων κλοπών από πελάτες του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις Βρετανοί πελάτες κατήγγειλαν ότι άγνωστοι διέρρηξαν τα διαμερίσματα τους από τα οποία κλάπηκε χρηματικό ποσό χίλιων περίπου ευρώ, 200 στερλινών και χρυσαφικά αξίας 3 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Για την υπόθεση θεωρήθηκε ύποπτος ο συγκεκριμένος 32χρονος που εργάζεται στο ως αχθοφόρος στο συγκρότημα. Μετά από έρευνα στο διαμέρισμα του εντοπίσθηκαν 650 ευρώ και 225 στερλίνες για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει εξηγήσεις για την κατοχή τους.  

Εξάλλου, δεύτερος άνδρας ηλικίας 28 χρόνων συνελήφθη από περίπολο του ΟΠΕ σε περιοχή της Κάτω Πάφου μισή ώρα μετα τα μεσάνυκτα. Σύμφωνα με την αστυνομία τα μέλη της αστυνομίας εντόπισαν τον 28χρονο να κρύβεται και να καιροφυλακτεί σε χώρο στάθμευσης αυτοκίνητων.

Στην κατοχή του εντοπίσθηκε ένα κατσαβίδι και ένα φανάρι ενώ λίγο αργότερα σε έρευνα στην μοτοσυκλέτα με την οποία κυκλοφορεί εντοπίσθηκαν και άλλα διαρηκτικα εργαλεία όπως επίσης και κλοπιμαία περιουσία. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top