LIFESTYLE

«Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι» - Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ αποκαλύπτουν γιατί δεν βγήκαν ποτέ ραντεβού

«Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι» - Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ αποκαλύπτουν γιατί δεν βγήκαν ποτέ ραντεβού

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια με τη νέα ρομαντική κωμωδία, «Εισιτήριο στον Παράδεισο».

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2001 στο «Ocean's Eleven» και βρέθηκαν ξανά δύο χρόνια αργότερα στο «Confessions of a Dangerous Mind».

Μιλώντας για τη γνωριμία και τις πρώτες εντυπώσεις που άφησαν ο ένας στον άλλο ο Κλούνεϊ είπε:  «Η Ρόμπερτς "με έκανε να γελάσω"», ενώ η ηθοποιός αποκάλεσε τον συμπρωταγωνιστή της «ευγενικό». Στη συνέχεια οι δυο σταρ ρωτήθηκαν τι είναι αυτό που θαύμαζουν περισσότερο ο ένας στον άλλον. Ο Κλούνεϊ  μίλησε για την «καλοσύνη» της και η Ρόμπερτς είπε ότι τον σέβεται για το «σθένος» του.

Αν και οι θαυμαστές τους θα ήθελαν να τους δουν ζευγάρι, εκείνοι και μόνο στην ιδέα αισθάνονται αμηχανία.

Η δημοσιογράφος έκανε την ερώτηση που πολλοί θαυμαστές των δύο αναρωτιούνται εδώ και χρόνια: «Είχατε ποτέ πολιτική απαγόρευσης των ραντεβού τότε... Χρόνια και χρόνια πριν, προτού να έχετε σχέση;»

Η Ρόμπερτς απάντησε: «Να μην βγαίνουμε ραντεβού μεταξύ μας; Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να το δηλώσουμε. Απλώς δεν φαινόταν σωστό».
 
Η Τζούλια γιόρτασε πρόσφατα την 20ή επέτειο του γάμου της με τον Ντάνι Μόντερ. Η Ρόμπερτς και ο Μόντερ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican» το 2001, στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μπραντ Πιτ. Ο Μόντερ ανήκε στο καστ της ταινίας.

Η πρωταγωνίστρια του «Pretty Woman» ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον τραγουδιστή της κάντρι Λάιλ Λόβετ από το 1993-95. Η Ρόμπερτς και ο Μόντερ έχουν δίδυμα 17 ετών, την Χέιζελ και τον Φίνεους "Φιν", εκτός από τον γιο Χένρι, 14 ετών.

Ήταν πάντα σε σχέση

«Η Τζούλια ήταν πάντα σε σχέση, ή εγώ ήμουν σε σχέση, και γίναμε φίλοι αμέσως», δήλωσε ο Κλούνεϊ. «Ήταν μόνο διασκέδαση για εμάς. Οπότε, δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ τέτοια σκέψη».

Αστειεύτηκε ότι η σχέση του με τη Ρόμπερτς δεν ήταν ποτέ «πιο βαθιά ή να το πάμε ένα βήμα παραμέρα».

 
Η Ρόμπερτς είχε μια ενστικτώδη αντίδραση στο αστείο του Κλούνεϊ και άρχισε να προσποιείται ότι πνίγεται. «Δεν χρειαζόταν να αντιδράσεις τόσο άσχημα», είπε, ενώ γελούσε.

Ο Κλούνεϊ παντρεύτηκε τη διεθνή δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Αλαμουντίν το 2014 και το ζευγάρι υποδέχτηκε τα δίδυμα Αλεξάντερ και Ελα το 2017.

Ο Τζορτζ αποκάλυψε επίσης μια γλυκιά παράδοση που έχουν με τη σύζυγό του Αμάλ. «Κάθε χρόνο (φεύγουμε) στην επέτειό μας και γράφουμε (γράμματα) στα παιδιά και έχουμε έτοιμες στοίβες που θα διαβάζουν όταν μεγαλώσουν», είπε.

Στο «Εισιτήριο στον Παράδεισο» πρωταγωνιστούν η Roberts και ο Clooney ως διαζευγμένοι γονείς σχεδόν 25 ετών, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν σχεδόν τα πάντα για να εμποδίσουν την κόρη τους να παντρευτεί παρορμητικά έναν άνδρα που μόλις γνώρισε.

Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Ολ Πάρκερ σηματοδοτεί την πρώτη ρομαντική κομεντί για τη Ρόμπερτς εδώ και 20 χρόνια.

Γιατί απείχε η Ρόμπερτς από την κωμωδία

«Οι άνθρωποι μερικές φορές παρερμηνεύουν το χρονικό διάστημα που έχει περάσει και δεν έχω κάνει ρομαντική κωμωδία ως ότι δεν θέλω να κάνω», δήλωσε η Ρόμπερτς στους «New York Times». «Αν διάβαζα κάτι που θεωρούσα ότι είχε το επίπεδο του "Notting Hill" ή το επίπεδο της τρελής διασκέδασης του "Γάμου του καλύτερου μου φίλου", θα το έκανα. Δεν υπήρχαν μέχρι την ταινία που μόλις έκανα και την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε ο Όλ Πάρκερ.
 
Και πρόσθεσε: «Αλλά ακόμα και με αυτό, σκέφτηκα: 'Λοιπόν, καταστροφή, γιατί αυτό λειτουργεί μόνο αν είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Και ιδού, ο Τζορτζ ένιωθε ότι δούλευε μόνο με εμένα. Με κάποιο τρόπο καταφέραμε και οι δύο να το κάνουμε και ξεκινήσαμε».
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top