Εκπληκτικό: Έσπασε το ρεκόρ Γκίνες παραδοσιακού Κυπριακού χορού με 270 ποτήρια - Βίντεο

Εκπληκτικό: Έσπασε το ρεκόρ Γκίνες παραδοσιακού Κυπριακού χορού με 270 ποτήρια - Βίντεο

Η αγωνία έλαβε τέλος όταν ο χορευτής Ντίνος Κκάντη ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες παραδοσιακού χορού ποτηριών.

Το ρεκόρ μέχρι τώρα κατείχε ο Κύπριος χορευτής, Αριστοτέλης Βαλαωρίτης. Το επίτευγμα του Κύπριου χορευτή, είναι καταγεγραμμένο στο βιβλίο Γκίνες της χρονιάς 1998.

Ωστόσο ο Ντίνος Κκάντη κατάφερε να το σπάσει και να κατακτήσει το ρεκόρ με 101 ποτήρια διάφορα.

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού φεστιβάλ «ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός φίλος του Σάββας» για τα παιδιά με καρκίνο και ΑμεΑ, ο χορευτής Ντίνο Κκαντή κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ το ρεκόρ παραδοσιακού χορού ποτηριών, με 270 ποτήρια στο κεφάλι του.

Έντονα φορτισμένη στιγμή , όταν αντιλήφθηκε ότι έχει καταφέρει να κερδίσει το ρεκόρ με τεράστια διαφορά.

Ο Ντίνος Κκαντή αφιέρωσε την νίκη του στον αδερφό του Ζαχαριά που έφυγε από την ζωή.

Δείτε το βίντεο :

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE