LIFESTYLE

Η χήρα του Κώστα Βουτσά με τον 6χρονο γιο τους - Δείτε σε φωτογραφία την εκπληκτική ομοιότητα με τον πατέρα του

Η χήρα του Κώστα Βουτσά με τον 6χρονο γιο τους - Δείτε σε φωτογραφία την εκπληκτική ομοιότητα με τον πατέρα του

Η Αλίκη Κατσαβού είναι αχώριστη με το γιο της, Φοίβο Βουτσά, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Κώστα Βουτσά. Πρόσφατα αποχαιρέτησαν και τη νονά του αγοριού, Μάρθα Καραγιάννη, αλλά η ζωή συνεχίζεται παρά τις απώλειες, και για μαμά και γιο, έτσι ο φακός τους φωτογράφισε σε μια νέα θεατρική έξοδο, στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης της «Χώρας των πουλιών» στο Θέατρο Κνωσός.

Η ηθοποιός, που φορούσε ένα μάξι φλόραλ φόρεμα, πόζαρε αγκαλιά με το 6χρονο παιδί της, η ομοιότητα πλέον του οποίου με τον διάσημο μπαμπά του είναι παραπάνω από εμφανής.

Για την παράσταση

Εμπνευσμένο από τους «Όρνιθες», σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, αντλώντας υλικό από τους σύγχρονους προβληματισμούς του ανθρώπου και τα κοινωνικά φαινόμενα, το κείμενο δίνει νέα πνοή στο κλασικό έργο διατηρώντας με απόλυτο σεβασμό τις αξίες και το ύφος του Αριστοφάνη. Η ελευθερία, η ειρήνη, η ευτυχία, η αξία του ονείρου σε αντιδιαστολή με τον πόλεμο, τον ατομικισμό και τον καιροσκοπισμό είναι κάποια από τα θέματα που πραγματεύεται η παράσταση με τρόπο παιγνιώδη και εύληπτο για τα παιδιά. Θέματα διαχρονικά και ταυτόχρονα πιο επίκαιρα από ποτέ, επιδιώκουν να εμπνεύσουν αισιόδοξα τη νέα γενιά, να αναλάβει δράση και να ψάξει για τη δική της «Νεφελοκοκκυγία».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Αλίκης Κατσαβού με τον Φοίβο Βουτσά:

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top