THE BREAK

The Break με τον καθηγητή Χαρίδημο Τσούκα

The Break με τον καθηγητή Χαρίδημο Τσούκα

Το ΡΙΚ, η λογοκρισία, οι ιερές αγελάδες και τι πάει στραβά μ’ αυτόν τον τόπο Αν δείτε το The Break με τον καθηγητή Στρατηγική Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Χαρίδημο Τσούκα θα καταλάβετε γιατί ο πανεπιστημιακός κόπηκε από το ΡΙΚ.

Δεν είναι μόνο η εμπεριστατωμένη κριτική ματιά απέναντι στις ιερές αγελάδες της κυπριακής ιστορίας που δεν σου επιτρέπεται να αγγίξεις, είναι παράλληλα και το σχεδόν κλινικό, matter-of-fact πάθος με το οποίο επικαλείται την κοινή λογική και την ορθολογιστική σκέψη όταν σχολιάζει όλα όσα στερούνται λογικής σ’ αυτόν τον τόπο. Ευθύς, λογικός, ρεαλιστής και προσηλωμένος στις πανανθρώπινες αξίες και την αυθεντική σοσιαλδημοκρατία ο Χαρίδημος Τσούκας είναι από τις φωνές που πρέπει να ακούγονται συχνότερα παρά το γεγονός ότι δεν είναι από τις πλέον ευχάριστες: τα λεγόμενά του ενίοτε σοκάρουν, φοβίζουν αλλά τουλάχιστον πρέπει να προβληματίζουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top