LIKE ONLINE

Το κρυφό μήνυμα που υπάρχει πίσω από το logo των Vans - Δείτε βίντεο

Το κρυφό μήνυμα που υπάρχει πίσω από το logo των Vans - Δείτε βίντεο

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με το κλασικό λογότυπο που γράφει απλά «VANS» με κεφαλαία γράμματα και μια γραμμή από το «V» πάνω από τα υπόλοιπα γράμματα. Ο κόσμος που βλέπει καθημερινά αυτό το λογότυπο είτε σε ρούχα, είτε σε παπούτσια δεν έχει αναρωτηθεί ή δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να σημαίνει αυτή η κάπως περίεργη «λέξη».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να εξηγήσουν από που προήλθε το logo της γνωστής εταιρίας ένδυσης, αποκάλυψαν ότι για να κατανοήσει κάποιος τι σημασία του συγκεκριμένου λογότυπου πρέπει να γνωρίζει καλά μαθηματικά.

Αρχικά ανέλυσαν ότι το πρώτο σύμβολο δεν είναι το γράμμα «V» αλλά το σύμβολο της τετραγωνικής ρίζας - γνωστό και ως «ριζικό». Για να γίνουν τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα, μετά τη τετραγωνική ρίζα ακολουθεί το «ANS». Σε μια αριθμομηχανή, εμφανίζεται ως «√ANS», όπως ακριβώς και το λογότυπο.

Ένας παρατηρητικός TikToker ανέδειξε τον σύνδεσμο και δεν άργησε να μοιραστεί την αποκάλυψή του.

Το βίντεο δείχνει ένα memes που γράφει: «Ορίστε! Μου πήρε χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι το λογότυπο της Vans είναι η τετραγωνική ρίζα της απάντησης» μαζί με ένα σοκαρισμένο emoji. Έκπληκτοι οι χρήστες παρατηρούσαν εάν τελικά ισχύει ο ισχυρισμός του με έναν να απαντάει από κάτω: «Μόλις το δεις, δεν μπορείς να το ξεχάσεις».

Δείτε το βίντεο εδώ

Αυτή η ανακάλυψη δεν άργησε να πάρει το δρόμο του Twitter, εκεί όπου οι χρήστες προσπάθησαν να πάνε σκέψεις πάνω στο λογότυπο ένα βήμα πιο κάτω.

«Το γεγονός ότι το λογότυπο της Vans είναι στην πραγματικότητα μια μαθηματική εξίσωση που είναι η τετραγωνική ρίζα του ANS και η απάντηση είναι 420 εξακολουθεί να μου τρελαίνει το μυαλό», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top