ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταγγέλθηκαν οκτώ ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής για ηχορύπανση στα υποστατικά τους

Καταγγέλθηκαν οκτώ ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής για ηχορύπανση στα υποστατικά τους

Επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου το βράδυ του Σαββάτου σε κέντρα αναψυχής για το θέμα της ηχορύπανσης. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή στο πλαίσιο επιχείρησης για την πάταξη του φαινομένου ηχορύπανσης έγιναν 8 καταγγελίες σε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, που παρέβαιναν την σχετική νομοθεσία και συγκεκριμένα για παραβίαση του περί Κέντρων Αναψυχής Νόμου, κυρίως σε ότι αφορά την μετάδοση μουσικής σε εξωτερικούς χώρους. 

Ο κ. Τσαπής είπε πως οι έλεγχοι στα νυχτερινά μαγαζιά θα συνεχιστούν για την αντιμετώπιση του φαινομένου της ηχορύπανσης.

Εξάλλου στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που διενήργησε η ΑΔΕ Πάφου το βράδυ του Σαββάτου για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων έγιναν 77 τροχαίες καταγγελίες. Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή οι 24 από τις 77 καταγγελίες αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 2 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 6 κατακρατήσεις οχημάτων και οι υπόλοιπες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Επίσης ένα πρόσωπο ηλικίας 27 ετών συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ακόμη  ένα πρόσωπα συνελήφθη για υπόθεση κακόβουλης ζημιάς απειλών και επίθεση με πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top