ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για την απόπειρα φόνου - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για την απόπειρα φόνου - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες βράδυ, στη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία, που δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες δύο υπόπτων καταζητούμενων προσώπων, άντρες ηλικίας 37 και 36 ετών, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Συγκεκριμένα, ως ύποπτοι για τη διάπραξη της απόπειρας φόνου, καταζητούνται ο Χρίστος Γεωργίου, ημερομηνία γέννησης 16/09/1985, Κύπριος από Λάρνακα, και ο Ivanov Ivaylo Slavchev, ημερομηνία γέννησης 10/07/1986, από Βουλγαρία, κάτοικος Λάρνακας. Εναντίον τους έχουν εκδοθεί δικαστικά εντάλματα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο καταζητούμενων υπόπτων, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9.15 το βράδυ του Σαββάτου, 29 Οκτωβρίου, σε περιοχή στη Λάρνακα, πολίτες αντιλήφθηκαν δύο άντρες, να αποκόπτουν και να κλέβουν τον καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο. Οι πολίτες κινήθηκαν προς τους δύο υπόπτους, που όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των πολιτών, εισήλθαν σε αυτοκίνητο και οδηγώντας το προς τα πίσω εντός του δρόμου, χτύπησαν με το όχημα, έναν από τους πολίτες, άντρα ηλικίας 34 ετών, που κινείτο πεζός στο δρόμο. Οι δράστες εγκατέλειψαν το σημείο με το όχημα τους.

Ο 34χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο, στο θώρακα και στο χέρι, όπου υπέστη διάφορα κατάγματα και θλαστικά τραύματα. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλεύεται, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 37χρονου και του 36χρονου, που καταζητούνται. Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση απόπειρας φόνου, απερίσκεπτων και αμελών πράξεων, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Το όχημα που οδηγούσαν οι δράστες έχει εντοπιστεί.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top