Έκλεψαν χρυσό βραχιόλι 58χρονης - Το βρήκαν ενεχυροδανειστήριο μετά από καταγγελία

Έκλεψαν χρυσό βραχιόλι 58χρονης - Το βρήκαν ενεχυροδανειστήριο μετά από καταγγελία

Υπόθεση κλοπής και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 58χρονου στην Πάφο. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου  Μιχάλη Νικολάου, στις 27 Οκτωβρίου, καταγγέλθηκε από 29χρονη ότι περί τις αρχές Σεπτεμβρίου είχε απωλέσει ένα χρυσό βραχιόλι χεριού αξίας περίπου 10 χιλ. ευρώ.  Όπως η παραπονούμενη ανέφερε στην Αστυνομία, δεν γνώριζε κάτω από ποιες συνθήκες το είχε χάσει, αλλά το είχε δηλώσει ως απολεσθείσα περιουσία. 

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι το εν λόγω βραχιόλι είχε παραδοθεί από συγκεκριμένο πρόσωπο ηλικίας 58 ετών σε ενεχυροδανειστήριο, το οποίο πώλησε σε χαμηλή τιμή ως χρυσό. Το ενεχυροδανειστήριο τήρησε τους κανονισμούς που διέπουν και το είχε φωτογραφημένο. Ακολούθως αυτό αναγνωρίστηκε ότι επρόκειτο για το ίδιο βραχιόλι που είχε απωλέσει η 29χρονη.  

Εναντίον του 58χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για κλοπή και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και καταζητείται. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πολλές επαφές, λίγη πρόοδος - Η «ανάγνωση» της Κυβέρνησης, το «τετ-α-τετ» Αννίτας-Ολγκίν και το χάσμα που παραμένει

Κυπριακό: Πολλές επαφές, λίγη πρόοδος - Η «ανάγνωση» της Κυβέρνησης, το «τετ-α-τετ» Αννίτας-Ολγκίν και το χάσμα που παραμένει

Σε έναν ακόμη κύκλο επαφών χωρίς απτό αποτέλεσμα κινείται το Κυπριακό, με τις συναντήσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, να επιβεβαιώνουν ότι ο διάλογος συνεχίζεται, αλλά το αδιέξοδο παραμένει.

BEST OF TOTHEMAONLINE