ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιτροπή Οικονομικών: Πρεμιέρα σήμερα της συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού 2023

Επιτροπή Οικονομικών: Πρεμιέρα σήμερα της συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού 2023

Πρεμιέρα σήμερα για τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2023, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού.

Στην ατζέντα της Επιτροπής Οικονομικών σήμερα είναι οι προϋπολογισμοί του Υφυπουργείου Τουρισμού, του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής με καλεσμένους τους τρεις Υφυπουργούς, Σάββα Περδίο, Βασίλη Δημητριάδη και Κυριάκο Κόκκινο.

Στις 09:15 θα ξεκινήσει η συζήτηση του προϋπολογισμού του Υφυπουργείου Τουρισμού και έχουν κληθεί να παραστούν, ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, ο Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Τουρισμού, εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών και της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

Στις 10:45 αναμένεται να αρχίσει η συζήτηση του προϋπολογισμο του Υφυπουργείου Ναυτιλίας στην παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας, Βασίλη Δημητριάδη,  του Γενικού Διευθυντή του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, ενώ θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών και της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

Στις 13:00 θα αρχίσει η συζήτηση του προϋπολογισμού του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και έχουν κληθεί να παραστούν ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος, ο Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών και της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

Νομοθετικές εργασίες

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών θα ασχοληθεί σήμερα και με νομοθετικές εργασίες. Θα εξετάσει, μεταξύ άλλων, τους συμπληρωματικούς προϋπολογισμούς που έχουν καταθέσει η Αρχή Τηλεπικοινωνιών, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στην ατζέντα της Επιτροπής βρίσκεται και η πρόταση νόμου για παράταση της στοχευμένης αναστολής της διαδικασίας εκποίησης ενυπόθηκων ακινήτων μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2023.

Την πρόταση νόμου έχουν καταθέσει οι Ανδρέας Καυκαλιάς εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις, Σωτήρης Ιωάννου εκ μέρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Ηλίας Μυριάνθους εκ μέρους του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, Αλέκος Τρυφωνίδης εκ μέρους της Δημοκρατικής Παράταξης- Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων και Σταύρος Παπαδούρης εκ μέρους του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της ΟμόνοιαςΜέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top