Δικαστική κλήση στον Μάριο Δρουσιώτη από Γιώργο Λακκοτρύπη - «Κανείς δεν μπορεί να μας φιμώσει»

Δικαστική κλήση στον Μάριο Δρουσιώτη από Γιώργο Λακκοτρύπη - «Κανείς δεν μπορεί να μας φιμώσει»

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, δεν θα σταματήσει να επικρίνει και να δημοσιοποιεί κάθε απόφαση ή ενέργεια οποιουδήποτε βλάπτει σοβαρά τα οικονομικά συμφέροντα των καταναλωτών, oύτε μπορεί κάποιος, με οποιοδήποτε τρόπο «να φιμώσει» τις δημόσιες δηλώσεις του ή να εμποδίσει τη δράση του, όπως ο Σύνδεσμος αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «πρόσφατα, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης, πήρε δικαστική κλήση από τον πρώην Υπουργό, Γιώργο Λακκοτρύπη με αίτημα, μεταξύ άλλων, την καταβολή αποζημιώσεων για λίβελλο και δυσφήμιση του ονόματός του».

Σημειώνεται ότι επανειλημμένα ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, ΚΣΚ, επέκρινε την απόφαση του Υπουργείου Ενέργειας και της ΡΑΕΚ για την πληρωμή της παραγόμενης ενέργειας από μεγάλα φωτοβολταϊκά συστήματα στην τιμή αποφυγής της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE