ΠΟΛΙΤΙΚΗ

LIVE: Η «μάχη των μαχών» στο πρώτο διακαναλικό debate με Χριστοδουλίδη, Αβέρωφ και Μαυρογιάννη

LIVE: Η «μάχη των μαχών» στο πρώτο διακαναλικό debate με Χριστοδουλίδη, Αβέρωφ και Μαυρογιάννη

Στο πρώτο διακαναλικό debate συμμετέχουν απόψε οι τρεις υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Τη «μονομαχία» συντονίζει ο διευθυντής ειδήσεων του Omega, Μιχάλης Παυλίδης, ενώ συμμετέχουν οι Nικήτας Κυριάκου (Ant1), Γιώργος Κασκάνης (Alpha) και Γιάννης Καρεκλάς (Sigma).

Στο πρώτο μέρος ο κάθε δημοσιογράφος θα υποβάλλει ερώτηση σε έναν από τους τρεις υποψήφιους. Ο κάθε υποψήφιος θα έχει στη διάθεσή του 2 λεπτά για να απαντήσει. Ο δημοσιογράφος θα έχει τη δυνατότητα διευκρινιστικής ερώτησης στον υποψήφιο, στον οποίο θα παραχωρείται επιπλέον χρόνος διάρκειας ενός λεπτού. Το πρώτο μέρος θα έχει δύο γύρους με την ίδια διαδικασία.

Στο δεύτερο μέρος του debate ο κάθε ένας από τους τέσσερεις δημοσιογράφους θα υποβάλει την ίδια ερώτηση και στους τρεις υποψήφιους, οι οποίοι θα έχουν από 1.30 λεπτό για να απαντήσουν. Και αυτό το μέρος θα έχει δύο γύρους.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της τηλεμαχίας, ο κάθε υποψήφιος θα έχει στη διάθεσή του 2 λεπτά για καταληκτικό σχόλιο.

 

Δείτε ζωντανά το debate από το ThemaOnline

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top