LIVE: Η «μάχη των μαχών» στο πρώτο διακαναλικό debate με Χριστοδουλίδη, Αβέρωφ και Μαυρογιάννη

LIVE: Η «μάχη των μαχών» στο πρώτο διακαναλικό debate με Χριστοδουλίδη, Αβέρωφ και Μαυρογιάννη

Στο πρώτο διακαναλικό debate συμμετέχουν απόψε οι τρεις υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Τη «μονομαχία» συντονίζει ο διευθυντής ειδήσεων του Omega, Μιχάλης Παυλίδης, ενώ συμμετέχουν οι Nικήτας Κυριάκου (Ant1), Γιώργος Κασκάνης (Alpha) και Γιάννης Καρεκλάς (Sigma).

Στο πρώτο μέρος ο κάθε δημοσιογράφος θα υποβάλλει ερώτηση σε έναν από τους τρεις υποψήφιους. Ο κάθε υποψήφιος θα έχει στη διάθεσή του 2 λεπτά για να απαντήσει. Ο δημοσιογράφος θα έχει τη δυνατότητα διευκρινιστικής ερώτησης στον υποψήφιο, στον οποίο θα παραχωρείται επιπλέον χρόνος διάρκειας ενός λεπτού. Το πρώτο μέρος θα έχει δύο γύρους με την ίδια διαδικασία.

Στο δεύτερο μέρος του debate ο κάθε ένας από τους τέσσερεις δημοσιογράφους θα υποβάλει την ίδια ερώτηση και στους τρεις υποψήφιους, οι οποίοι θα έχουν από 1.30 λεπτό για να απαντήσουν. Και αυτό το μέρος θα έχει δύο γύρους.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της τηλεμαχίας, ο κάθε υποψήφιος θα έχει στη διάθεσή του 2 λεπτά για καταληκτικό σχόλιο.

 

Δείτε ζωντανά το debate από το ThemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE