Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου - «Υπάρχουν πολλά που μπορούν να λεχθούν για την παρακαταθήκη του»

Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου - «Υπάρχουν πολλά που μπορούν να λεχθούν για την παρακαταθήκη του»

Την θλίψη του για τον χαμό του Αρχιεπισκόπου εξέφρασε ο υποψήφιος ΠτΔ, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά την υπογραφή του βιβλίου συλλυπητηρίων στην Αρχιεπισκοπή.

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να λεχθούν για την παρακαταθήκη του στην εκκλησία της Κύπρου, στην κυπριακή κοινωνία γενικότερά, πρόσθεσε λέγοντας ότι ο ίδιος, πέρα από το κοινωνικό έργο του εκλιπόντος που όλοι αντιλαμβάνονται, θεωρεί τεράστια ιστορική παρακαταθήκη την ενίσχυση μέσα από τις ενέργειες του Μακαριωτάτου, την ενίσχυση του αυτοκέφαλου της κυπριακής εκκλησίας.

«Είναι κάτι που θεωρώ ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας και χαρακτηρίζει την πορεία του ως Αρχιεπισκόπου Κύπρου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE