LIKE ONLINE

Ουαλία: Σε αμόκ 55χρονος έπεσε με εκσκαφέα πάνω σε σπίτι και αυτοκίνητο - Δείτε βίντεο

Ουαλία: Σε αμόκ 55χρονος έπεσε με εκσκαφέα πάνω σε σπίτι και αυτοκίνητο - Δείτε βίντεο

Ένας 55χρονος στην Ουαλία συνελήφθη για τις ζημιές που προκάλεσε με εκσκαφέα σε σπίτι, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τόσο οι ένοικοι του σπιτιού όσο και οι γείτονες παρακολουθούσαν έντρομοι τον άνδρα να επιτίθεται στην οικία και να σηκώνει ψηλά το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά και παραλίγο να αναποδογύριζε.

Μάλιστα, κάτοικος αποθανάτισε ό,τι συνέβαινε και όπως φαίνεται στο βίντεο, οι ένοικοι μόλις κατάλαβαν τι γινόταν, πετάχτηκαν έξω ζητώντας εξηγήσεις και παρακαλώντας τον να σταματήσει. Πάντως, οι γείτονες απορούν και αναρωτιούνται γιατί έγινε αυτό ενώ όπως εκτιμούν οι ζημιές είναι κοντά στις 50.000 λίρες.

«Κανείς δεν ξέρει τι στο καλό συνέβη. Αλλά υπάρχουν πολλές ζημιές στο σπίτι και στο αυτοκίνητο. Έχω ακούσει ότι μπορεί να είναι περίπου 50 χιλιάρικα, αλλά μπορεί να είναι και πολύ περισσότερα» δήλωσε ένας, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Στο μεταξύ, η αστυνομία της περιοχής επιβεβαίωσε το περιστατικό. Εκπρόσωπος δήλωσε: «Περίπου στις 12.20 μ.μ. λάβαμε μια αναφορά για την πρόκληση ζημιών σε ένα σπίτι στο Woodfield, Blackwood. Ένας 55χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για τις ζημιές και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση και ανακρίνεται».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top