Μύρισαν ξανά Χριστούγεννα 3 χρόνια μετά - Αυτά είναι τα 7 χριστουγεννιάτικα χωριά που πρέπει να επισκεφθείτε - Δείτε το πρόγραμμα

Μύρισαν ξανά Χριστούγεννα 3 χρόνια μετά - Αυτά είναι τα 7 χριστουγεννιάτικα χωριά που πρέπει να επισκεφθείτε - Δείτε το πρόγραμμα

Επτά παραδοσιακά χωριά και δήμοι της Κύπρου βάζουν τα γιορτινά τους και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μία μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία, από τις 26 Νοεμβρίου 2022 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023.

Ο Αγρός, η Δερύνεια, η Καλαβασός, ο Καλοπαναγιώτης, η Κυπερούντα, η Πόλη Χρυσοχούς και το Φικάρδου στήνουν χριστουγεννιάτικα χωριά με πολλές εκπλήξεις.

Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, περίπτερα με τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα, εργαστήρια οινογαστρονομίας και χειροτεχνίας, δραστηριότητες στη φύση, ξεναγήσεις στα χωριά, εστιατόρια και καταλύματα της ευρύτερης περιοχής με πεντανόστιμα γιορτινά μενού δημιουργούν αξέχαστες κυπριακές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Βρείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων ανά χωριό: Αγρός, Δερύνεια, Καλαβασός, Καλοπαναγιώτης, Κυπερούντα, Πόλη Χρυσοχούς, Φικάρδου.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα εκδηλώσεων κάθε χωριού ενδέχεται να αναθεωρηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE