LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα: Έτοιμες οι αδελφές της να γίνουν θείες - Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Φουρέιρα: Έτοιμες οι αδελφές της να γίνουν θείες - Η τρυφερή ανάρτηση

Η εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα έφερε χαρά σε όλα τα μέλη της οικογένειάς της. Η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή και οι γλυκές ευχές από τις αδελφές της.

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας είχαν υποψιαστεί την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα και ήταν θέμα χρόνου για να το ανακοινώσει και η ίδια. Τώρα που πια είναι επίσημο, η οικογένεια της προετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο μέλος. Και εκτός από τις αδελφές της που έδωσαν τις ευχές της και ο ίδιος ο Αλμπέρτο Μποτία έκανε ξεχωριστή αναφορά στην αγαπημένη του. Λέτε εκτός από την γέννηση του παιδιού τους, να έχουμε και τον γάμο τους;

Έτοιμες να γίνουν θείες

Από χθες το απόγευμα, που με μία φωτογραφία στο κρεβάτι της, έχοντας δίπλα της τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, έχει δεχθεί εκατοντάδες ευχές, από αρκετούς επώνυμους συναδέλφους της, δημοσιογράφους, παρουσιάστριες, αλλά και ηθοποιούς, οι οποίοι, της ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Το μικρό «πιθικάκι» της με το σχετικό emoji και την προσθήκη του +1 όπως έγραφε στην λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, για το νέο μέλος της οικογένειας της. Η τραγουδίστρια προτίμησε να είναι λακωνική, γιατί άλλωστε οι φωτογραφίες τα έλεγαν όλα.

Από τα μέσα του καλοκαιριού, μετά την ακύρωση των συναυλιών της, τις αναρτήσεις της στο Instagram, που είτε έκρυβε επιμελώς την κοιλιά της, είτε είχε ένα προσεγμένο ρετούς, αλλά και το τελευταίο της video clip που ήταν επιμελώς ντυμένη, όλοι μας είχαμε καταλάβει πως η Ελένη Φουρέιρα κάτι μας έκρυβε.

Κάποιοι μάλιστα την είχαν δει το τελευταίο διάστημα να επισκέπτεται μαιευτήριο των νοτίων προαστίων, αλλά ακόμη και τότε, περιμέναμε από εκείνη την επιβεβαίωση. Οι μόνοι φυσικά που το γνώριζαν, εκτός φυσικά από τον σύντροφό της, ήταν οι στενοί της συνεργάτες στην δισκογραφική εταιρεία Panic Records, αλλά και η οικογένειά της.

Μήπως η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί την τακτική των celebrities για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της; Και οι δύο της αδελφές, η Μαργαρίτα και η Ιωάννα, έσπευσαν μετά την ανακοίνωση, να δώσουν και εκείνες τις ευχές τους, για το νέο μέλος της οικογένειας, που ναι μεν γνώριζαν πως θα έρθει, αλλά τώρα είναι πια ελεύθερες να μοιραστούν τη χαρά τους. Η Μαργαρίτα αφού δήλωσε ότι η οικογένειά τους μεγαλώνει, χρησιμοποίησε και το σχετικό hashtag, #blessedauntie, δηλαδή ευλογημένη θεία.

Η Ελένη έχει σχέση λατρείας με τις αδελφές της και υπήρξε αρκετά υποστηρικτική μαζί τους, όπως άλλωστε και εκείνες. Και από την πλευρά της είναι επίσης η καλύτερη θεία στα τρία ανίψια της.

Στην συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου, η τραγουδίστρια είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε να γίνει μαμά, λέγοντας πως: «Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος». Ενώ σε άλλη συνέντευξη, είχε εκφράσει τον θαυμασμό της για την ομορφιά του: «Παναγιά μου πόσο όμορφος είναι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και πολύ ερωτευμένη».

Θα έχουμε γάμο με τον Μποτία;

Ο ισπανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία της Wikipedia, μέχρι και την περασμένη χρονιά έπαιζε στην ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, είναι τρισευτυχισμένος, όπως φάνηκε και από την ανάρτηση της αγαπημένης του, αλλά και την δική του. Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βιάζεται ακόμη να κάνει το γάμο του και περιμένει με το καλό να έρθει στη ζωή το παιδί τους και μετά να κάνουν ανάλογα σχέδια.

Οι δυό τους δοκιμάστηκαν αρκετά τα τελευταία χρόνια, λόγω της απόστασης, αφού ο Μποτία έμενε τον περισσότερο καιρό στο εξωτερικό λόγω της δουλειάς του και παρά τον ολίγων μηνών χωρισμό τους, κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να κάνουν όνειρα για ένα κοινό μέλλον.

Η Ελένη είχε περιγράψει σε συνέντευξή της, τι είναι αυτό που της προσφέρει ο γοητευτικός σύντροφός της και η σχέση τους παρέμεινε ακλόνητη: «Εμένα, προσωπικά, μου αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει ένας άνθρωπος, κυρίως σαν προσωπικότητα. Ο δικός μου σύντροφος το έχει αυτό, σε τεράστιο βαθμό. Είναι σταθερός στις επιθυμίες του και σε εκείνα που καθορίζουν την καθημερινότητά του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Σπάνια γίνεται να είσαι το ίδιο ερωτευμένος όπως τον πρώτο καιρό. Όμως, μετά μπαίνουν κάποιες βάσεις που σε κάνουν να αγαπάς έναν άνθρωπο, αρκεί να βρεις εκείνον που σου κάνει».

Πηγή: queen.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top