LIKE ONLINE

Jason David Frank: Πέθανε στα 49 του χρόνια ο πράσινος Power Ranger

Jason David Frank: Πέθανε στα 49 του χρόνια ο πράσινος Power Ranger

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 49 ετών, άφησε ο ηθοποιός Jason David Frank, που υποδύθηκε στα 90's τον πράσινο Power Ranger στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του Jason David Frank, του "πράσινου Power Ranger", σε ηλικία μόλις 49 ετών.

 

Αν και η οικογένειά του δεν έχει επιβεβαιώσει τη δυσάρεστη αυτή είδηση, ένας από τους ατζέντηδές του, μιλώντας στο Geek Ireland, δήλωσε ότι οι φήμες για το θάνατό του είναι "δυστυχώς αληθινές".

Ο στενός του φίλος, αλλά και εκπαιδευτής του, Mike Bronzoulis, σε ανάρτησή του στο Facebook δήλωσε σοκαρισμένος με την απώλεια του Frank.

 

"Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου από άλλη μητέρα, Jason David Frank. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος. Αισθάνομαι απαίσια που μου τηλεφώνησε, άφησε μήνυμα και άργησα πολύ. Ο Jason ήταν καλός μου φίλος και θα μου λείψει. Στέλνω την αγάπη μου και τις προσευχές μου στη σύζυγό του Tammie και στα παιδιά τους.

Προσεύχομαι ο Θεός να σας βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Εκπρόσωπος του Frank σε δήλωσή του στο TMZ ανέφερε τα εξής: "Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας και των φίλων του κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής περιόδου, καθώς συμβιβαζόμαστε με την απώλεια ενός τόσο υπέροχου ανθρώπου. Αγαπούσε την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Πραγματικά θα λείψει".

Ο Jason David Frank κατείχε έναν από τους βασικούς ρόλους στο franchise των Power Rangers, κάνοντας το ντεμπούτο του στην αρχική σειρά Mighty Morphin Power Rangers όταν αυτή έκανε πρεμιέρα το 1993. Υποδύθηκε τον Tommy Oliver που φόρεσε τη στολή του Πράσινου Power Ranger, ο οποίος ξεκίνησε μεν από το στρατόπεδο των "κακών" στην πορεία ωστόσο ορθοπόδησε.

Ήταν τόσο δημοφιλής ο χαρακτήρας του που έφτασε να ηγείται της υπερηρωικής ομάδας, ενώ στην πορεία "αναβαθμίστηκε" σε λευκό Power Ranger. Θρυλικό έχει μείνει στα τηλεοπτικά χρονικά το love story του με τη Ροζ Power Ranger, Kimberly Hart (τη υποδύθηκε η ηθοποιός Amy Jo Johnson).

Αποτέλεσε μια από τις πιο συνεπείς -αν όχι ο πιο σταθερή- παρουσία σε όλο το franchise, καθώς εμφανίστηκε σε 10 σειρές και τέσσερις ταινίες.

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top