Συγκινητικό: Εθελοντές θα χαρίσουν όμορφα γενέθλια σε 4χρονο - Οι γονείς δεν είχαν χρήματα ούτε για μικρό γλυκό

Συγκινητικό: Εθελοντές θα χαρίσουν όμορφα γενέθλια σε 4χρονο -  Οι γονείς δεν είχαν χρήματα ούτε για μικρό γλυκό

Για ακόμα μια φορά, εθελοντές δείχνουν την ευαισθησία τους και χαρίζουν όμορφες αναμνήσεις σε ένα μικρό παιδάκι.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , παιδάκι στις 27/11 έχει γενέθλια, καθώς κλείνει τεσσάρων χρονών. Ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι αρκετά δύσκολη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι γονείς να προσφέρουν στο μικρό παιδί ούτε ένα γλυκό για να σβήσει κεράκια.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση οι γονείς με δυσκολία καλύπτουν βασικές ανάγκες όπως το ενοίκιο και λογαριασμούς.

Μετά από έκκληση της ομάδας για βοήθεια, αμέσως εθελοντές προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν την τούρτα και ένα δωράκι για το παιδί.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE