LIFESTYLE

Έριξε βόμβα Κύπρια ηθοποιός: «Τέλος για μένα το Ρουά Ματ» Ηχηρή αποχώρηση από το καστ

Έριξε βόμβα Κύπρια ηθοποιός: «Τέλος για μένα το Ρουά Ματ» Ηχηρή αποχώρηση από το καστ

Ήταν μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 για τη φετινή σεζόν, γεγονός που μας προκάλεσε απορία η ανάρτηση της στο Facebook ότι τελειώνει η συνεργασία της με την παραγωγή.

Ο λόγος για την Λουκία Μιχαήλ Μουσουλιώτη η οποία αν και τα τελευταία επεισόδια είχε «εξαφανιστεί» από τη σειρά, περιμέναμε όμως ότι θα επιστρέψει στο δεύτερο κύκλο επεισοδίων κάτι που τελικά, μετά από απόφαση των συντελεστών δεν θα γίνει.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ευχαριστεί συναδέλφους και συντελεστές γι΄ αυτό το όμορφο ταξίδι και αναζητεί όπως πληροφορούμαστε την νέα τηλεοπτική της στέγη για την ερχόμενη σεζόν.

Η κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1 πήρε το πράσινο φως τελικά για δεύτερο κύκλο επεισοδίων, δυστυχώς, χωρίς την Λουκία Μιχαήλ στο καστ, όμως είμαστε σε σίγουροι πως με το πηγαίο ταλέντο της, θα αποτελέσει το «μήλον της έριδος» για τις παραγωγές της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς.

Διαβάστε τι έγραψε:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top