LIFESTYLE

Τζέιμς Μποντ: Αυτός είναι ο επικρατέστερος για τον ρόλο στη νέα ταινία - Πέρασε από μυστική οντισιόν

Τζέιμς Μποντ: Αυτός είναι ο επικρατέστερος για τον ρόλο στη νέα ταινία - Πέρασε από μυστική οντισιόν

Ο Άαρον Τέιλορ–Τζόνσον(Aaron Taylor-Johnson) φέρεται να είναι το φαβορί για να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ έπειτα από μυστική ακρόαση.

Ο Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία «Avengers: Age Of Ultron», λέγεται ότι εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι κατά τη διάρκεια ακρόασης για το ρόλο, συγκεκριμένα, ερμηνείας μπροστά από κάμερα.

«Ο Άαρον πήγε σε ακρόαση για να γίνει ο επόμενος Μποντ τον Σεπτέμβριο και οι παραγωγοί και η Μπάρμπαρα τον αγάπησαν. Είναι πλέον ένα από τα φαβορί» ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «Sun».

Ο Τέιλορ-Τζόνσον είχε τον πρώτο του ρόλο στη βιογραφική ταινία «Nowhere Boy», όπου υποδύθηκε τον Τζον Λένον. Πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στην ταινία «Bullet Train» μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες, όπως: Albert Nobbs, Άννα Καρένινα, Γκοτζίλα, Kick-Ass και Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron. Το 2016 έπαιξε στην ταινία Νυκτόβια πλάσματα και κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού ρόλου, ενώ έλαβε υποψηφιότητα και για το BAFTA Β' Ανδρικού ρόλου. Στην τηλεόραση έχει παίξει στις σειρές Feather Boy, Nearly Famous και Talk to Me. Επίσης, έχει δώσει τη φωνή του στην τηλεοπτική σειρά Family Guy. To 2011 έπαιξε στο βίντεο-κλιπ του τραγουδιού Uberlin των R.E.M., το οποίο γυρίστηκε στο Λονδίνο.

Διάφοροι ηθοποιοί έχουν αναφερθεί ως πιθανοί αντικαταστάτες του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ενσάρκωσε τελευταία φορά τον Βρετανό πράκτορα 007 στην ταινία «No Time To Die», μεταξύ άλλων οι Τομ Χάρντι και Ίντρις Έλμπα.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top