Ένταση στη Βουλή: Φωνές και χαρακτηρισμοί - Πάτησε πόδι η Αννίτα - «Θα διακόψω την Ολομέλεια» - Βίντεο

Ένταση στη Βουλή: Φωνές και χαρακτηρισμοί - Πάτησε πόδι η Αννίτα - «Θα διακόψω την Ολομέλεια» - Βίντεο

Για ακόμα μια φορά η Πρόεδρος της Βουλής καλείται να ισορροπήσει εντάσεις και να «πατήσει» πόδι μέσα από τη θέση της, ώστε να επανέλθει η ομαλή λειτουργία και διεξαγωγή των δραστηριοτήτων της Βουλής.

Άρχισε το πρωί της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την πρόταση νόμου περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, με ποικίλες αντιδράσεις στην ομιλία του βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους. «Ζούμε μία πορνική και ομοφυλοφιλική θύελλα» ανέφερε ανάμεσα σε όλα.

Τοποθετήσεις έκαναν βουλευτές όλων σχεδόν των κομμάτων.

Ενώ κατά την διάρκεια των αντιδράσεων , ο κ.Θεμιστοκλέους σχολίασε «αν το ΑΚΕΛ είχε δεχθεί σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δεν θα συρόταν στο δικαστήριο πρώην ευρωβουλευτής του για σεξουαλική παρενόχληση;».

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου πήρε το λόγο και ζήτησε από τον βουλευτή να ανακαλέσει.

Ενώ ο ο ΓΓ του ΑΚΕΛ , Στέφανος Στεφάνου χαρακτήρισε τον κ.Θεμιστοκλέους ως "τραμπούκο της πολιτικής".

Είναι στο σημείο όπου η Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι θα διακόψει την Ολομέλεια και ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές. 

Βίντεο απο την Ολομέλεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτήθηκε ο  Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου: «Αποχωρώ με αίσθημα υπερηφάνειας»

Παραιτήθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου: «Αποχωρώ με αίσθημα υπερηφάνειας»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE