Επείγουσα έκκληση για τροφές που θα δοθούν για τη σίτιση αδέσποτων ζώων - Η ανακοίνωση των Οικολόγων  

Επείγουσα έκκληση για τροφές που θα δοθούν για τη σίτιση αδέσποτων ζώων - Η ανακοίνωση των Οικολόγων   

Με ανακοίνωση τους το κίνημα των Οικολόγων, κάνει επείγουσα έκκληση για τροφές οι οποίες θα δοθούν για τη σίτιση αδέσποτων ζώων.

Δείτε την ανακοίνωση:

Κραυγή απόγνωσης από εκατοντάδες εθελοντές που σιτίζουν αδέσποτα ζώα, καθώς στην προσπάθεια τους να σώσουν αυτές τις ψυχές, έφτασαν πλέον στα πρόθυρα οικονομικής εξαθλίωσης.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κάνει έκκληση προς τον κόσμο να προσφέρει ότι μπορεί σε τροφές για αδέσποτα ( γατάκια και σκυλάκια) ώστε να βοηθήσουμε τους εθελοντές.

Η Συντονίστρια της Ομάδας Δράσης του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για τα ζώα, είπε «παρακαλούμε τον φιλόζωο κόσμο της Κύπρου να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια ώστε να βοηθήσουμε όσους περισσότερους εθελοντές γίνεται και κατ’ επέκταση αυτές τις ψυχούλες που εκλιπαρούν για λίγο φαγητό.

Και η πιο μικρή εισφορά σε τροφές μετρά.  Θα δοθεί προτεραιότητα στους εθελοντές που σιτίζουν αποικίες. Ας μην ξεχνούμε ότι για να λεγόμαστε πολιτισμένος λαός πρέπει να τον δείχνουνε και με τον σεβασμό μας προς τα ζώα.

Οι τροφές θα συλλέγονται στα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, μέχρι τις 12/12/2022 . Ώρες λειτουργίες των γραφείων είναι από τις 08:00 έως τις 16:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE