Κορωνοϊός – Κίνα: Καταγράφηκαν οι πρώτοι θάνατοι στο Πεκίνο μετά τη χαλάρωση των μέτρων

Κορωνοϊός – Κίνα: Καταγράφηκαν οι πρώτοι θάνατοι στο Πεκίνο μετά τη χαλάρωση των μέτρων

Δύο πρώην δημοσιογράφοι κινεζικών κρατικών μέσων πέθαναν στην πρωτεύουσα Πεκίνο τις τελευταίες ημέρες λόγω επιπλοκών της COVID-19, όπως μετέδωσαν την Παρασκευή τοπικά μέσα ενημέρωσης, που είναι από τις πρώτες καταγεγραμμένες απώλειες από τότε που ήρθησαν οι περισσότερες πολιτικές για τον έλεγχο της επιδημίας στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο Γιανγκ Λιανγκχούα, πρώην δημοσιογράφος της Λαϊκής Ημερησίας, πέθανε στις 15 Δεκεμβρίου σε ηλικία 74 ετών, ενώ ο Τζόου Τζιτσούν, πρώην αρχισυντάκτης της China Youth Daily, πέθανε στις 8 Δεκεμβρίου σε ηλικία 77 ετών, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Caixin.

Η εθνική αρχή υγείας της Κίνας δεν έχει ανακοινώσει επίσημα θανάτους λόγω της COVID από τότε που προχώρησε σε άρση των περισσότερων από τις πολιτικές κατά της επιδημίας στις 7 Δεκεμβρίου. Οι τελευταίοι επίσημοι θάνατοι καταγράφηκαν στις 3 Δεκεμβρίου στις επαρχίες Σαντόνγκ και Σιτσουάν.

Πηγή: ygeiamou.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέαπολης στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE