Προκάλεσαν τροχαίο, τράπηκαν σε φυγή και τους έπεσε τσαντάκι με φυσίγγια - Ψάχνουν δύο νεαρούς οι Αρχές

Προκάλεσαν τροχαίο, τράπηκαν σε φυγή και τους έπεσε τσαντάκι με φυσίγγια - Ψάχνουν δύο νεαρούς οι Αρχές

Δύο πρόσωπα αναζητεί η Αστυνομία για υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και συγκεκριμένα 18 φυσιγγίων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου την Πέμπτη δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στο κέντρο της πόλης οδηγείται συγκεκριμένο αυτοκίνητο από ανήλικο πρόσωπο.

Περίπολο της Τροχαίας Πάφου εντόπισε το όχημα να κινείται στην Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου, με οδηγό και συνοδηγό νεαρά πρόσωπα.

Όταν τους έγινε σήμα να σταματήσουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και οδηγούσαν αλόγιστα και επικίνδυνα. Το περίπολο τους ακολούθησε στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου όπου το όχημα συγκρούστηκε με άλλα δύο οχήματα,  προκαλώντας ζημιές.

Κατά την δεύτερη σύγκρουση το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι δύο  νεαροί επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με την Αστυνομία στο έδαφος έπεσε τσαντάκι με 18 πλήρη στρατιωτικά φυσίγγια.

Στο όχημα θα γίνουν επιστημονικές εξετάσεις και τα δύο άτομα αναζητούνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.